fbpx
psihoterapie individuala

Psihoterapie individuală

Psihoterapia individuală este un proces colaborativ între tine şi terapeut ce vizează facilitarea schimbării și îmbunătățirea calității vieții tale.

psihoterapie de cuplu

Psihoterapie de cuplu

Psihoterapia de cuplu este benefică în orice moment, pentru orice fel de relație, indiferent dacă cei doi parteneri sunt straight sau gay, tineri sau bătrâni, la începutul relaţiei sau căsătoriţi.

psihoterapie de familie

Psihoterapie de familie

În cadrul şedinţelor de psihoterapie de familie, membrii acesteia pot aborda probleme sensibile ce au loc în cadrul sistemului familial, fără teama de a fi judecaţi.

psihoterapie de grup

Psihoterapie de grup

Psihoterapia de grup se adresează celor care doresc să-şi îmbunătăţească capacitatea de a face faţă dificultăţilor şi problemelor din viaţa lor, în special în ceea ce priveşte problemele relaţionale

consiliere psihologica

Consiliere psihologică

Consilierea psihologică are ca scop facilitarea funcționării personale și interpersonale. Acest proces se concentrează pe aspecte emoționale, sociale, vocaționale, educaționale și care țin de sănătate și dezvoltare.

constelatii familiale

Constelații familiale

Constelațiile familiale lucrează cu evenimentele din trecut ce reflectă un blocaj în prezent, astfel încât să îţi poţi scrie un viitor curat.

evaluare psihologica

Evaluare psihologică

Evaluarea psihologică este un proces de testare ce utilizează o combinație de tehnici ce ajută la reliefarea unor aspecte relevante despre cum se manifestă persoana testată în diverse contexte de viață.

evaluarea personalitatii

Evaluarea personalității

Personalitatea își pune amprenta în relațiile interpersonale pe care le dezvolți, în evoluția carierei tale sau în felul în care te simți sau te manifești în diferite situații de viață.