Anca Tudorache

Bună! Mă numesc Anca și curiozitatea e caracteristică mea dominantă în relația cu ceilalți. Mă animă tot ce ține de cunoașterea, dezvoltarea emoțional – psihologică și vindecarea traumelor.

FILOZOFIE PROPRIE

Fiecare om are o configurație internă unică și irepetabilă. Dezvoltarea personală devine în contextul actual o necesitate pentru igienă mental – emoțională.

În terapie cred în puterea (re)creatoare a fiecăruia de a-și identifica scenariile impactoare din copilărie și în a găși resilienta și determinarea de a le integra într-un mod creativ în tezaurul istoric și psihologic personal. Transformare, devenire și regăsire.

TIPUL DE ABORDARE

Deschis, flexibil și autentic. Tango în doi. Facem echipa și negociem prin alianța ce anume vrem să dăm gata.

MOTIVAȚIA DE A FI ÎN CABINET

De ce psihologia? Găsesc în capacitatea de transformare a oamenilor o resursă extraordinară aproape de sentimentul de transcendent. Acea dorința de a crește, de a-și testa limitele, de a cuceri necunoscutul și inconștientul, de a știi cine sunt și din ce am – ce vreau să devin. Unii ditre noi reușesc să își vindece trauma, își explorează puterile și vulnerabilitățile sau își cunosc un pic mai mult din potențial.

Sentimentul de împlinire și bucurie împărtășită că martor și facilitator fie și la o mică părticică în devenirea celuilalt mă determina să continui pe acest drum.

Fiecare om e un întreg univers de mister care se vrea cunoscut și rezolvat, vindecat și hrănit.