fbpx

București

Monica David

Monica David

Fondator, Psihoterapeut

Numele meu este Monica David şi am ales domeniul psihologiei pentru că iubesc oamenii. Misiunea mea este să ajut oamenii să se cunoască mai bine, să-şi valorifice mai bine resursele interioare şi să ajungă la un echilibru în viaţa lor. Sunt psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentală de 10 ani, membru al Asociaţiei de Hipnoterapie şi Psihoterapie cognitiv-comportamentală şi al Colegiului Psihologilor din România, iar în prezent sunt în curs de formare în analiza tranzacţională.

Mihaela Chivu

Mihaela Chivu

Psiholog clinician, psihoterapeut

Bună! Mă numesc Mihaela. Sunt psiholog clinician, membru al Colegiului Psihologilor din România, având formare în Psihoterapii cognitive și comportamentale. Am ales psihologia deoarece am simțit că în acest domeniu îmi pot aduce contribuția personală și pot face diferența în viața celor din jur.

Alina Popescu

Alina Popescu

Psiholog

Mi-ar plăcea să creăm împreună spațiul sigur pentru înțelegerea și exprimarea nevoilor tale, pentru a privi direct în ochi fricile și neputințele și pentru manifestarea autentică a celui care ești TU.
Sunt Alina Popescu și sunt psiholog în formare și masterand al Facultății de Psihologie și Științele Educației – Universitatea din București, specializarea Psihotraumatologie și Asistare Psihologică.

Marta Șipoteanu

Marta Șipoteanu

Psiholog

Bună, sunt Marta Șipoteanu, iar ceea ce m-a determinat să aleg domeniul psihologiei este cunoașterea omului.

Printre valorile mele, se regăsesc empatia, responsabilitatea și profesionalismul, pe care le integrez în fiecare activitate pe care o desfășor. Lucrez cu copiii de aproximativ 2 ani, fapt ce mi-a întărit și mai mult aceste valori și m-a dezvoltat din punct de vedere emoțional.

Dana Andrei

Dana Andrei

Psiholog

De când am descoperit psihologia, mi-am dat seama că nu mă văd făcând nimic altceva pe termen lung și de atunci am început procesul de învățare, (auto)cunoaștere și totodată am descoperit și dragostea pentru oameni și pentru a-i ajuta. Cred cu tărie că fiecare om are puterea de a transforma experiențele mai puțin plăcute sau chiar traumele în resurse neprețuite de creștere și dezvoltare.
Scopul meu, ca psiholog și viitor psihoterapeut, este de a-i însoți pe oameni în călătoria lor către o mai bună înțelegere de sine, către relații mai sănătoase cu ceilalți și către echilibru.

Andrei Onofrei

Andrei Onofrei

PR & Content writer

Consider că fiecare om este îndreptățit să facă ceea ce îi place și iubește cel mai mult și, totodată, să își construiască drumul pe care vrea să meargă așa cum crede că e cel mai potrivit pentru el. Iar atunci când se va afla la o răscruce de drumuri în mintea sa și va avea nevoie de ajutor, să îi fiu alături. Nu sunt psihoterapeut, însă consider că sunt persoana potrivită pentru a deschide acea ușă de care fiecare dintre noi are nevoie la un moment dat în viață.

Timișoara

Flavia Daiana Grek

Flavia Daiana Grek

Psiholog clinician, Logoped

Numele meu este Flavia-Daiana Grek, psiholog clinician și logoped, membru al Colegiului Psihologilor din România, absolventă a Facultății de Psihologie (licență și masterat) din cadrul Universității de Vest din Timișoara.

În spatele meu se află pasiunea investită în creșterea personală și profesională. Urmele lăsate în viețile oamenilor aflate din poveștile lor, metaforele propriilor vieți și complexitatea ființei umane, în ansamblu, stau la baza alegerii acestei profesii. Povestea continuă, continuă cu tine/și datorită ție.

George-Alexandru Bunescu

George-Alexandru Bunescu

Psiholog organizațional, Psiholog clinician

Mă numesc George și sunt, în primul rând, om.Eu cred în puterea comunităților, grupurilor și oamenilor de a se schimba pe sine și de a produce un impact în societatea în care trăiesc. Îmi place să cunosc povești, fiind foarte interesat de teatru, am ales să mă formez ca terapeut în Psihodramă, care este un mix între psihologie și teatru, cu rol terapeutic. Sunt adeptul mișcării, al psihodinamicii și al științelor exacte (îmi place ca majoritatea lucrurilor pe care le spun să le fi învățat dintr-un loc în care am încredere). Cred că oamenii sunt cea mai importantă resursă a oricărei organizații, comunități sau grupuri. Îmi place ca prin lucrurile pe care le propun să provoc și să incit cunoașterea de sine, dar și a altora.