Monica David

Monica David

Fondator, Psihoterapeut

Numele meu este Monica David şi am ales domeniul psihologiei pentru că iubesc oamenii. Misiunea mea este să ajut oamenii să se cunoască mai bine, să-şi valorifice mai bine resursele interioare şi să ajungă la un echilibru în viaţa lor. Sunt psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentală de 10 ani, membru al Asociaţiei de Hipnoterapie şi Psihoterapie cognitiv-comportamentală şi al Colegiului Psihologilor din România, iar în prezent sunt în curs de formare în analiza tranzacţională.

Mihaela Chivu

Mihaela Chivu

Psiholog clinician, psihoterapeut

Bună! Mă numesc Mihaela. Sunt psiholog clinician, membru al Colegiului Psihologilor din România, având formare în Psihoterapii cognitive și comportamentale. Am ales psihologia deoarece am simțit că în acest domeniu îmi pot aduce contribuția personală și pot face diferența în viața celor din jur.

Laura Valentina Radu

Laura Valentina Radu

Psiholog clinician, psihoterapeut

Menirea mea este sã îi fac pe oameni sã înțeleagã cine sunt, sã (se) accepte, să ierte, să reconsidere, sã îşi aducã perspective vindecãtoare asupra existenței de moment şi de ce nu, de viitor. Sunt psihoterapeut format în T.U., adicã Terapia Unificãrii, ce include ca bazã experiențialismul.

Abordarea pe care o propun este una holisticã, de integrare şi transformare psihoemoționalã şi psihospiritualã.