Monica David

Monica David

Fondator, Psihoterapeut

Numele meu este Monica David şi am ales domeniul psihologiei pentru că iubesc oamenii. Misiunea mea este să ajut oamenii să se cunoască mai bine, să-şi valorifice mai bine resursele interioare şi să ajungă la un echilibru în viaţa lor. Sunt psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentală de 10 ani, membru al Asociaţiei de Hipnoterapie şi Psihoterapie cognitiv-comportamentală şi al Colegiului Psihologilor din România, iar în prezent sunt în curs de formare în analiza tranzacţională.

Mihaela Chivu

Mihaela Chivu

Psiholog clinician, psihoterapeut

Bună! Mă numesc Mihaela. Sunt psiholog clinician, membru al Colegiului Psihologilor din România, având formare în Psihoterapii cognitive și comportamentale. Am ales psihologia deoarece am simțit că în acest domeniu îmi pot aduce contribuția personală și pot face diferența în viața celor din jur.

Laura Valentina Radu

Laura Valentina Radu

Psiholog clinician, psihoterapeut

Menirea mea este sã îi fac pe oameni sã înțeleagã cine sunt, sã (se) accepte, să ierte, să reconsidere, sã îşi aducã perspective vindecãtoare asupra existenței de moment şi de ce nu, de viitor. Sunt psihoterapeut format în T.U., adicã Terapia Unificãrii, ce include ca bazã experiențialismul.

Abordarea pe care o propun este una holisticã, de integrare şi transformare psihoemoționalã şi psihospiritualã.

Alina Popescu

Alina Popescu

Psiholog

Mi-ar plăcea să creăm împreună spațiul sigur pentru înțelegerea și exprimarea nevoilor tale, pentru a privi direct în ochi fricile și neputințele și pentru manifestarea autentică a celui care ești TU.
Sunt Alina Popescu și sunt psiholog în formare și masterand al Facultății de Psihologie și Științele Educației – Universitatea din București, specializarea Psihotraumatologie și Asistare Psihologică.

Andreea Militaru

Andreea Militaru

Psiholog

Bună! Numele meu este Andreea, iar ceea ce m-a atras la psihologie a fost dorința de a înțelege oamenii, de a-i vedea așa cum sunt și de a-i ajuta să își acceseze resursele. Cred în potențialul oamenilor de a evolua și a-și depăși blocajele cu care se confruntă.
Cred că oamenii sunt frumoși, iar terapia și dezvoltarea personală sunt doar mijloace care ne ajută să aducem în “aici – și – acum“ experiențele pe care le-am trăit și astfel să le putem resemnifica. Așa cum Terențiu spunea “ Sunt om, și nimic din ce e omenesc nu-mi este străin”.

Laurențiu Florean

Laurențiu Florean

Psiholog

Bună, mă numesc Laurențiu. Misiunea mea este să ajut oamenii să aibă o viață mai bună, să crească, să se schimbe. Cred că fiecare dintre noi este (cel puțin într-o măsură) arhitectul propriului destin. Cred că, deși este adesea greu și dureros, putem să facem schimbări în viețile noastre și să luăm alte decizii mai sănătoase pentru noi.

Laura Berezitchei

Laura Berezitchei

Psiholog

Cred cu tărie că tu îţi eşti primul şi cel mai important însoţitor în viaţă şi sunt aici să vă susţin pe voi, cei care alegeţi să daţi la o parte tot ce nu vă aparţine, toate poverile, aşteptările, vocile şi credinţele altora, cu care v-aţi identificat până acum şi să vă construiţi din nou, pe baze autentice şi sănătoase, relaţia primordială, a voastră cu voi.

Echipa
5 (100%) 5 vote[s]