Echipa

Suntem o comunitate de psihologi și psihoterapeuți specializați în diferite forme de psihoterapie. 

Astăzi există încă oameni care nu beneficiază de psihoeducație, să înţeleagă şi să înveţe cum să gestioneze anumite probleme cu care se confruntă. Există lucruri pe care părinţii, bunicii, persoanele mature din viaţa noastră nu le cunosc, aceştia nu au cunoştinţele necesare pentru a ne învăţa şi ajuta să depăşim anumite blocaje sau să ne creăm propriul nostru echilibru interior.

Uniți de valori și viziuni comune ne-am propus să schimbăm acest aspect prin crearea unor programe care să răspundă nevoilor comunității românești. Astfel, să oferim oamenilor oportunități prin care să-și crească nivelul de conștientizare, abilitățile de comunicare și relaționare, îmbunătățindu-și calitatea vieții.

BUCUREȘTI

monica david

Monica David

Fondator, Psihoterapeut

Numele meu este Monica David şi am ales domeniul psihologiei pentru că iubesc oamenii. Misiunea mea este să ajut oamenii să se cunoască mai bine, să-şi valorifice mai bine resursele interioare şi să ajungă la un echilibru în viaţa lor. Sunt psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentală de 10 ani, membru al Asociaţiei de Hipnoterapie şi Psihoterapie cognitiv-comportamentală şi al Colegiului Psihologilor din România, iar în prezent sunt în curs de formare în analiza tranzacţională.

Mihaela Chivu

Psiholog clinician, psihoterapeut

Bună! Mă numesc Mihaela. Sunt psiholog clinician, membru al Colegiului Psihologilor din România, având formare în Psihoterapii cognitive și comportamentale. Am ales psihologia deoarece am simțit că în acest domeniu îmi pot aduce contribuția personală și pot face diferența în viața celor din jur.

TIMIȘOARA

Flavia Daiana Grek

Psiholog clinician, Logoped

Numele meu este Flavia-Daiana Grek, psiholog clinician și logoped, membru al Colegiului Psihologilor din România, absolventă a Facultății de Psihologie (licență și masterat) din cadrul Universității de Vest din Timișoara.
În spatele meu se află pasiunea investită în creșterea personală și profesională. Urmele lăsate în viețile oamenilor aflate din poveștile lor, metaforele propriilor vieți și complexitatea ființei umane, în ansamblu, stau la baza alegerii acestei profesii. Povestea continuă, continuă cu tine/și datorită ție.

George-Alexandru Bunescu

Psiholog organizațional, Psiholog clinician

Mă numesc George și sunt, în primul rând, om.Eu cred în puterea comunităților, grupurilor și oamenilor de a se schimba pe sine și de a produce un impact în societatea în care trăiesc. Îmi place să cunosc povești, fiind foarte interesat de teatru, am ales să mă formez ca terapeut în Psihodramă, care este un mix între psihologie și teatru, cu rol terapeutic. Sunt adeptul mișcării, al psihodinamicii și al științelor exacte (îmi place ca majoritatea lucrurilor pe care le spun să le fi învățat dintr-un loc în care am încredere). Cred că oamenii sunt cea mai importantă resursă a oricărei organizații, comunități sau grupuri. Îmi place ca prin lucrurile pe care le propun să provoc și să incit cunoașterea de sine, dar și a altora.

Hai de să vorbim despre dezvoltarea ta personală