George-Alexandru Bunescu

Mă numesc George și sunt, în primul rând, om.

Raison d’etre

Eu cred în puterea comunităților, grupurilor și oamenilor de a se schimba pe sine și de a produce un impact în societatea în care trăiesc.

Îmi place să cunosc povești, fiind foarte interesat de teatru, am ales să mă formez ca terapeut în Psihodramă, care este un mix între psihologie și teatru, cu rol terapeutic. Sunt adeptul mișcării, al psihodinamicii și al științelor exacte (îmi place ca majoritatea lucrurilor pe care le spun să le fi învățat dintr-un loc în care am încredere).

Cred că oamenii sunt cea mai importantă resursă a oricărei organizații, comunități sau grupuri. Îmi place ca prin lucrurile pe care le propun să provoc și să incit cunoașterea de sine dar și a altora.

O dorință pe care o am este să aduc grupuri și comunități mai aproape una de alta pentru o cunoaștere și o normalizare a experienței prin care trecem toți – greutăți în viață, provocări sau experiențe.

Legat de experiența mea profesională, de meserie sunt psiholog organizațional, psiholog clinician și în curând terapeut. Am terminat psihologia în 2017 la Timișoara și masterul de psihologie organizațională și Managementul Resurselor Umane la Universitatea din București. În prezent, țin ateliere în colaborare pentru grupuri pentru diferite teme pentru a combate ce alții numesc ,,nepotrivit” (emoții neplăcute), pentru a contribui atât la dezvoltarea personală dar și colectivă a participanților.”