Flavia Daiana Grek

Numele meu este Flavia-Daiana Grek, psiholog clinician și logoped, membru al Colegiului Psihologilor din România, absolventă a Facultății de Psihologie (licență și masterat) din cadrul Universității de Vest din Timișoara.

Nu am dorit să stau doar în bancă și atât, așadar m-am implicat activ în ASPST (Asociația Studențiilor la Sociologie și Psihologie din Timișoara), oferindu-mi timpul și energia acestei frumoase povești a studenției mele. Pe scurt: am participat la evenimentele organizate de ASPST, am coordonat două proiecte dragi (PsyTalk și PsyForensic) din care au rezultat ediții memorabile.

De asemenea, am organizat și participat la proiectele naționale din cadrul Cognosis (Școala de Vară Cognosis și Congresul Naţional al Studențiilor la Psihologie). De stat locului nu am stat, am participat la diferite stagii de practică unde am avut ocazia să lucrez cu bătrâni, adulți, copii (Serviciul de ajutor Maltez din Timișoara, în cadrul unui cabinet de psihologie, terapeut în programul Recovery – program de terapie online destinat tratării depresiei și anxietății din cadrul e-cbt.ro al UVT).

Am îmbinat utilul cu plăcutul, călătorind în diferite orașe din țară pentru diverse conferințe. Toate acestea le-am adunat în toți cei 5 ani de facultate (licența + masteratul).

În spatele acestor descrieri se află pasiunea investită în creșterea personală și profesională. Urmele lăsate în viețile oamenilor aflate din poveștile lor, metaforele propriilor vieți și complexitatea ființei umane, în ansamblu, stau la baza alegerii acestei profesii. Povestea continuă, continuă cu tine/și datorită ție.