Mihaela Chivu

Bună!

Mă numesc Mihaela. Sunt psiholog clinician, membru al Colegiului Psihologilor din România, având formare în Psihoterapii cognitive și comportamentale.  Am ales psihologia deoarece am simțit că în acest domeniu îmi pot aduce contribuția personală și pot face diferența în viața celor din jur.

La începutul carierei mele am lucrat 3 ani cu copii, în calitate de profesor, psiholog și logoped; în următorii 10 ani am explorat provocările psihologiei aeronautice și pe cele specifice mediului militar (inclusiv stresul post-traumatic și tulburările de adaptare). Apoi m-am orientat către domeniul psihologiei clinice și al psihoterapiei, acordând servicii consumatorilor de droguri – domeniu solicitant și, în același timp, provocator. Satisfacțiile nu au întârziat să apară și de fiecare dată am învățat ceva nou de la persoanele cu care am avut șansa să lucrez.

Adesea, relația terapeutică este asemănată cu un dans, atât în plan empatic-emoțional, cât și în plan cognitiv. Deoarece ai ales să accesezi profilul meu, îți adresez invitația la un dans al cunoașterii de sine și al dezvoltării personale!

Nu trebuie să fii un foc pentru fiecare munte care te blochează.

Ai putea fi o apă și ți-ai netezi și drumul tău către libertate.

Nayyirah Waheed