• randevu cu psihologul

Stilul de atașament și viața de adult

UPDATE: TOATE LOCURILE AU FOST OCUPATE!

Încă din copilărie, începem să ne construim propria rețea socială din diferite tipuri de relații – de prietenie, de cuplu, de familie sau de colegialitate.

Însă unele situații, aparent nesemnificative, pot trezi în noi stări, emoții și reacții puternice – de pildă: frică, anxietate sau accese de furie. În urma lor, ne putem întreba de unde vin toate acestea?

Modul în care ne comportăm în relațiile din viața adultă își are rădăcinile în tipul de atașament pe care l-am format în primii ani de viață.

Împreună, vom descoperi și înțelege mai bine tipurile de atașament pe care le adoptăm în copilărie și modurile în care acestea au impact în viața noastră de adult.

Discuția va fi moderată de

Marta Șipoteanu

Psiholog

marta sipoteanu

Printre valorile mele, se regăsesc empatia, responsabilitatea și profesionalismul, pe care le integrez în fiecare activitate pe care o desfășor.

Lucrez cu copiii de aproximativ 2 ani, fapt ce mi-a întărit și mai mult aceste valori și m-a dezvoltat din punct de vedere emoțional.

Așa cum eu vreau să mă dezvolt și să-mi depășesc limitele, consider că fiecare persoană e capabilă de același lucru, iar eu îmi doresc să fiu alături de aceasta.

  • Suento by Gram Bistro

  • 8 Octombrie 2019 | 19:00

    8 Octombrie 2019 | 19:00

  • București, Strada Toamnei 101

UPDATE: TOATE LOCURILE AU FOST OCUPATE!

Intrarea este liberă

Locurile sunt limitate

Evenimentul face parte din proiectul de psihoeducație „Randevu cu psihologul” prin care ne propunem să susținem oamenii să descopere mai multe despre domeniul psihologiei și psihoterapiei.