• randevu cu psihologul

Convingerile personale, filtre către lumea înconjurătoare

Ești conștient de modul în care gândești?

Pare o întrebare foarte simplă, însă, la o analiză mai profundă, putem observa anumite tendințe, numite scheme cognitive, care își pun amprenta atât asupra stilului nostru de viață, cât și asupra relațiilor noastre.

Asemenea unui aparat complex, acestea „se activează” în diferite situații și declanșează un val de gânduri, emoții și comportamente care duc la scăderea stării de bine, deteriorarea relațiilor și așa mai departe. Mai mult, ele se bazează pe memorie, acționând pe principiul familiarității, și filtrează informațiile neconcordante cu tiparul lor.

Te invităm la Randevu cu psihologul, ediția 40, unde vom pătrunde împreună în mecanismele schemelor cognitive, pentru a înțelege cum funcționează acestea și cum le putem ameliora.

Discuția va fi moderată de

Dana Andrei

Psiholog

dana andrei

Dana este psiholog în formare și masterandă a Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București, specializarea Psihotraumatologie și Asistare Psihologică.

„. Cred cu tărie că fiecare om are puterea de a transforma experiențele mai puțin plăcute sau chiar traumele în resurse neprețuite de creștere și dezvoltare.

Scopul meu, ca psiholog și viitor psihoterapeut, este de a-i însoți pe oameni în călătoria lor către o mai bună înțelegere de sine, către relații mai sănătoase cu ceilalți și către echilibru” – Psiholog Dana Andrei

  • Suento by Gram Bistro

  • 15 Octombrie 2019 | 19:00

    15 Octombrie 2019 | 19:00

  • București, Strada Toamnei 101

Înscrie-te la Randevu cu psihologul #40

IMPORTANT: Te rugăm să completezi toate câmpurile de mai sus pentru a te putea contacta în cazul apariției vreunei modificări.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Intrarea este liberă

Locurile sunt limitate

Evenimentul face parte din proiectul de psihoeducație „Randevu cu psihologul” prin care ne propunem să susținem oamenii să descopere mai multe despre domeniul psihologiei și psihoterapiei.