Cyber Bullying, imaginea de sine și starea de bine

Trăim într-o lume digitalizată în care „pașaportul de intrare” constă în deținerea unui profil de Facebook sau Instagram.
Ce se întâmplă totuși când nu avem un cont pe rețelele de socializare? Cum suntem percepuți? Cum ne simțim atunci când ceea ce am postat pe pagina personala nu a primit destule aprecieri?

Sunt foarte multe întrebări ce în timp își pun amprenta asupra stimei de sine.

Este o linie foarte fină între utilizarea cu un scop bine definit a platformelor de socializare și transformarea acestora în instrument al Cyber Bullying-ului.

În cadrul temei vreau să pun în lumina faptul că efectele hărțuirii online afectează foarte mult starea de bine, fapt demonstrat și în lucrarea mea de licență.

Discuția va fi moderată de

Marta Șipoteanu

Psiholog

marta sipoteanu

Printre valorile mele, se regăsesc empatia, responsabilitatea și profesionalismul, pe care le integrez în fiecare activitate pe care o desfășor.

Lucrez cu copiii de aproximativ 2 ani, fapt ce mi-a întărit și mai mult aceste valori și m-a dezvoltat din punct de vedere emoțional.

Așa cum eu vreau să mă dezvolt și să-mi depășesc limitele, consider că fiecare persoană e capabilă de același lucru, iar eu îmi doresc să fiu alături de aceasta.

  • Suento by Gram Bistro

  • 13 august 2019 | 19:00

    13 august 2019 | 19:00

  • București, Strada Toamnei 101

Înscrie-te la Randevu cu psihologul #33

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Intrarea este liberă

Locurile sunt limitate

Evenimentul face parte din proiectul de psihoeducație „Randevu cu psihologul” prin care ne propunem să susținem oamenii să descopere mai multe despre domeniul psihologiei și psihoterapiei.