• randevu cu psihologul 30

Dincolo de fidelitatea în cuplu

Locurile au fost ocupate

Vă mulțumim

Într-o lume foarte dinamică, cu toții avem nevoie de o oază de stabilitate, iar cei mai mulți dintre noi o caută în relaţia de cuplu.

Care este însă liantul care îi ține pe cei doi parteneri împreună o perioadă lungă de timp?

Cei mai mulți dintre noi am spune că fidelitatea este esența. Dar, oare, care sunt acele lucruri care țin fidelitatea în picioare? Ce anume ne face să alegem în fiecare zi acelaşi partener şi nu altul nou? Să fie simpla obişnuință? Sau poate lipsa certurilor din cuplu? Cu siguranță nu!

Marți, 23 iulie, vom aborda aspecte privind modul în care comunicăm cu partenerii de cuplu pentru a construi intimitatea emoțională şi pentru a aborda în mod sănătos neînțelegerile.

Vom vorbi despre cele trei “cutii” în care ne plasăm fiecare în timpul unui conflict, precum şi despre repararea propriilor greşeli.

Într-un conflict, numai dorința de pace nu este suficientă. Trebuie să urmăm anumiți paşi ai dansului în cuplu: să comunicăm acceptarea reconectării cu partenerul, să ascultăm şi să înțelegem ceea ce ne transmite acesta şi abia apoi să găsim împreună soluții.

Discuția va fi moderată de

Mihaela Chivu

Psihoterapeut, psiholog clinician

mihaela chivu

Mihaela este psiholog clinician, membru al Colegiului Psihologilor din România, având formare în Psihoterapii cognitive și comportamentale.

„Am ales psihologia deoarece am simțit că în acest domeniu îmi pot aduce contribuția personală și pot face diferența în viața celor din jur.” – Mihaela Chivu

  • Suento by Gram Bistro

  • 23 iulie 2019 | 19:00

    23 iulie 2019 | 19:00

  • București, Strada Toamnei 101

Intrarea este liberă

Locurile sunt limitate

Evenimentul face parte din proiectul de psihoeducație „Randevu cu psihologul” prin care ne propunem să susținem oamenii să descopere mai multe despre domeniul psihologiei și psihoterapiei.