Pentru că așa spun eu

„Nu, nu ai voie”, „nu mă face de râs”, „nu vorbi neîntrebat”, „nu plânge”.

Sunt doar o parte din expresiile pe care le-am auzit atunci când eram mici. Atât de mulți „nu” pe care îi primim când suntem copii. Dar oare cum ne afectează atunci când creștem?

De foarte multe ori, copii fiind, ne-am lovit de răspunsurile negative ale adulților din viaţa noastră. Ajunși la maturitate devine greu să ne spunem sau uneori chiar să ne identificăm nevoile sau emoțiile autentice. Ajungem să înţelegem că autoritatea este ceva de care trebuie să ne ferim, să fim rebeli atunci când cineva vine dintr-o astfel de poziţie sau din contră, să încercăm pe cât posibil să facem pe plac.

Acest lucru poate interveni și în relațiile cu managerii cu care ajungem să lucrăm sau în general cu persoanele pe care le percepem dintr-o poziţie de autoritate.

Te invităm marți, 2 iulie, la ora 19:00 să descoperim împreună „Nu-urile” pe care le-am primit în viață și modul în care acestea ne influențează relația cu ceea ce înțelegem ca autoritate.

Discuția va fi moderată de

Andreea Militaru

Psiholog

andreea militaru

Andreea este psihoterapeut în formare în psihoterapie Gestalt și dorește să devină un profesionist în domeniu, iar acest lucru o determină să învețe și să iasă din zona de confort.

„Cred că oamenii sunt frumoși și de aceea am ales acest drum, cel în care empatia și dorința de a-i asculta pe ceilalți sunt două componente esențiale.” – Andreea Militaru

  • Suento by Gram Bistro

  • 2 iulie 2019 | 19:00

    2 iulie 2019 | 19:00

  • București, Strada Toamnei 101

Locurile au fost ocupate

Vă mulțumim

Intrarea este liberă

Locurile sunt limitate

Evenimentul face parte din proiectul de psihoeducație „Randevu cu psihologul” prin care ne propunem să susținem oamenii să descopere mai multe despre domeniul psihologiei și psihoterapiei.