• randevu cu psihologul

Jocurile Psihologice

UPDATE: TOATE LOCURILE AU FOST OCUPATE!

Întrebări precum “De ce toate relațiile mele se termină la fel?” sau “Cum de mereu sfârșesc în astfel de situații?” vă pot da senzația că vă aflați într-un labirint fără scăpare și că, oricât ați schimba contextul sau persoanele, de la un punct, totul se desfășoară în același mod ca până acum.

Teoria jocurilor psihologice explică modul în care oamenii, îmbrăcând diverse roluri din triunghiul dramatic (victimă, persecutor sau salvator), eșuează în ceea ce își doresc mai mult: a comunica eficient, a avea relații împlinite sau a-și satisfice nevoile autentice.

În cadrul acestui eveniment, vom defini aceste jocuri psihologice, vom învăța care le sunt tipurile și caracteristicile, cum le putem identifica în situațiile noastre de viață și ce alternative sănătoase putem găsi.

Discuția va fi moderată de

Dana Andrei

Psiholog

dana andrei

Dana este psiholog în formare și masterandă a Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București, specializarea Psihotraumatologie și Asistare Psihologică.

„. Cred cu tărie că fiecare om are puterea de a transforma experiențele mai puțin plăcute sau chiar traumele în resurse neprețuite de creștere și dezvoltare.

Scopul meu, ca psiholog și viitor psihoterapeut, este de a-i însoți pe oameni în călătoria lor către o mai bună înțelegere de sine, către relații mai sănătoase cu ceilalți și către echilibru” – Dana Andrei

  • Suento by Gram Bistro

  • 1 Octombrie 2019 | 19:00

    1 Octombrie 2019 | 19:00

  • București, Strada Toamnei 101

Toate locurile au fost ocupate! Vă mulțumim!

Evenimentul face parte din proiectul de psihoeducație „Randevu cu psihologul” prin care ne propunem să susținem oamenii să descopere mai multe despre domeniul psihologiei și psihoterapiei.