Ecourile stresului în corp

Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Ecourile stresului în corp

noiembrie 9 @ 19:00 21:30 UTC+2

Gratuit Intrare liberă
Randevu cu psihologul

Trăim în cea mai dinamică eră de până acum – schimbările se petrec foarte rapid și, în consecință, suntem nevoiți să ne adaptăm constant.

În cantități optime, stresul ne ajută să găsim modalități noi de adaptare la provocările mediului, fie că este vorba de o sarcină nouă la job sau un traseu montan de o dificultate mai crescută. Totuși, dacă avem parte de niveluri foarte mari de stres constant pe o perioadă îndelungată de timp, corpul nostru poate resimți efecte nu tocmai plăcute. Uneori, manifestări precum durerile de cap, tensiunile musculare sau chiar anumite afecțiuni ce nu par a avea o cauză clară sunt ecouri ale stresului în organism.

Pentru că am traversat multe perioade de stres continuu la cote înalte, te invit să deslușim împreună misterele stresului, să descoperim ce tulburări poate produce în organism și, nu în ultimul rând, ce strategii avem la îndemână pentru a combate efectele sale nocive.

Moderatorul acestei seri este colega noastră, Dana Andrei – psiholog și psihoterapeut în formare în specializarea Psihotraumatologie și Asistare Psihologică.

„De când am descoperit psihologia, mi-am dat seama că nu mă văd făcând nimic altceva pe termen lung și de atunci am început procesul de învățare, (auto)cunoaștere și totodată am descoperit și dragostea pentru oameni și pentru a-i ajuta. Cred cu tărie că fiecare om are puterea de a transforma experiențele mai puțin plăcute sau chiar traumele în resurse neprețuite de creștere și dezvoltare.”

Psiholog Dana Andrei

👉 Intrarea este liberă

👉 Locurile sunt limitate

Evenimentul se va desfășura online, pe ZOOM. Link-ul pentru conectare va fi transmis pe adresa de mail folosită la înscriere cu o oră înainte de începerea evenimentului. Dacă nu ați primit niciun mail în secțiunea „Principale”, vă rugăm să îl căutați și în secțiunea „Spam”.

Toate locurile au fost ocupate! Te așteptăm cu drag la următorul eveniment!

Psychology Hub

View Organizator Website

Lasă un comentariu