Despre echilibru

Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Despre echilibru

15 iunie 2021 @ 19:00 21:00 UTC+2

randevu cu psihologul timisoara 15 iunie 2021 web

A fost o perioadă de reflecție în care am învățat că munca se poate adapta, relațiile de dragoste sau de prietenie se pot modifica și viața poate lua o nouă formă. A fost momentul în care s-au instaurat niște granițe neclare, munca îmbinându-se cu ,,acasă’’. A fost momentul în care instinctul de supraviețuire și adaptarea au fost necesare. Am aflat ce înseamnă izolarea sau/și ce înseamnă împreună.

Propunem un spațiu de reflecție și de conștientizare în care să discutăm despre experiențele prin care am trecut. Vrem să aflăm cum am ajuns sau nu la un echilibru cu noi înșine și cum am reușit sau să ținem cont de nevoile personale dar și de nevoile mediului în care trăim.

Vă invităm la un dialog despre incertitudini, despre cum să echilibrăm cele două planuri prin prisma paradigmei ,,conflictul muncă-familie’’ și cum să readucem echilibrul în viețile noastre.

Echilibrul dintre viața profesională și viața personală (eng. Work-life balance) este starea de echilibru în care o persoană prioritizează în mod egal cerințele carierei sale și cerințele vieții personale.

Moderatorul acestei seri este psihologul George-Alexandru Bunescu. O dorință care îl motivează pe George este să aducă grupuri și comunități mai aproape una de alta pentru o cunoaștere și o normalizare a experienței prin care trecem toți – greutăți în viață, provocări sau experiențe.

Intrarea este liberă.

Locurile sunt limitate.

Pentru rezervarea locului te rugăm să completezi formularul de mai jos.

Leave this field blank

Build your own WordPress form with Happyforms

Gratuit

Psychology Hub

View Organizator Website

Sandy’s Diner

Strada Florimund Mercy, Nr. 3
Timișoara, Timiș 300085 România
+ Hartă Google
0735 363 893
View Loc de desfășurare Website

Lasă un comentariu