Laurențiu Florean

Psiholog

Bună, mă numesc Laurențiu. Misiunea mea este să ajut oamenii să aibă o viață mai bună, să crească, să se schimbe. Cred că fiecare dintre noi este (cel puțin într-o măsură) arhitectul propriului destin. Cred că, deși este adesea greu și dureros, putem să facem schimbări în viețile noastre și să luăm alte decizii mai sănătoase pentru noi.

Printre valorile mele se numără responsabilitatea, bunătatea, pasiunea și curajul. Consider că sunt responsabil să fac tot ce ține de mine pentru a avea un impact pozitiv în viața celorlalți. Cred că altruismul este calea către mai binele comun și că dacă ție îți e bine, și mie îmi va fi bine. Fac cu pasiune ceea ce fac. Nu în ultimul rând, încerc să îmi înfrunt zilnic fricile și să devin mai bun decât eram ieri.

Am ales Facultatea de Psihologie pentru că mi-am dorit dintotdeauna să ajut oamenii. Psihologia este pentru mine o cale de a fi de ajutor, de a avea un impact, de a contribui. Acum sunt psihoterapeut și consilier psihologic în formare. Consider că rolul meu ca viitor terapeut va fi să asist persoanele care suferă din diverse motive sau care întâmpină dificultăți ori blocaje pe drumul lor.

În timpul celor trei ani și jumătate de voluntariat, am descoperit cât de mare este schimbarea pe care o pot produce atât în societate, cât și în viețile oamenilor cu care mă întâlnesc.

Am învățat că suntem cu toții ca niște plante, iar încrederea și respectul pe care ni le oferă ceilalți sunt precum apa – ne fac să creștem mari și puternici.

Primul pas în evoluția ta începe cu un telefon e-mail mesaj

5.0
15