Andreea Militaru

Psiholog

Bună! Numele meu este Andreea, iar ceea ce m-a atras la psihologie a fost dorința de a înțelege oamenii, de a-i vedea așa cum sunt și de a-i ajuta să își acceseze resursele. Cred în potențialul oamenilor de  a evolua și a-și depăși blocajele cu care se confruntă.

Am terminat Facultatea de Psihologie, iar în prezent lucrez într-o agenție de recrutare, lucru care mă ajută să învăț să îi ascut pe ceilalți, să fiu acolo pentru ei și să înțeleg experiențele lor, astfel încât să îi pot ajuta în dezvoltarea profesională. Totodată, sunt în curs de formare în psihoterapie Gestalt.

Anii de facultate m-au ajutat să cunosc mai multe tipuri de oamenii și să reușesc să comunic cu ei, astfel încât să putem colabora și crește împreună. Experiența celor 2 ani de voluntariat a fost una dintre cele mai importante și m-a ajutat să devin omul care sunt astăzi. M-a făcut să îmi doresc mai mult, să am încredere în mine și totodată în ceilalți. Am descoperit că fiecare om are ceva bun de oferit, iar totul ține de modul în care reușim să comunicăm și cum ne valorificăm resursele și potențialul.

Cred că oamenii sunt frumoși, iar terapia și dezvoltarea personală sunt doar mijloace care ne ajută să aducem în “aici – și – acum“ experiențele pe care le-am trăit și astfel să le putem resemnifica. Așa cum Terențiu spunea “ Sunt om, și nimic din ce e omenesc nu-mi este străin”.

Primul pas în evoluția ta începe cu un telefon e-mail mesaj

5.0
15